Home is where the heart is

Een mooi, maar vooral fijn interieur

Mis je iets in je interieur en kom je er zelf niet uit?  Ben je op zoek naar de juiste sfeer voor een vakantiehuisje, woonkamer, badkamer, restaurant of café? Een buitenstaander kijkt met andere ogen en werpt een ander licht op je huis of bedrijf. Ik geef je graag ideeën voor een mooie, functionele inrichting die prettig voelt. Ik adviseer welke kleuren en accessoires je het beste kunt combineren, denk mee over de optimale indeling van de ruimte en maak 3D tekeningen en moodboards om je te verrassen met nieuwe ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Uiteraard passend bij jouw woonwensen, budget en woonstijl. Het ontstaan van een sfeervolle interieur begint meestal met een lumineus idee, een gekke ingeving of een bepaald gevoel.

Vanuit mijn achtergrond en ervaring bied ik verschillende vormen van advies aan. Van een eenvoudig inspiratie-ontwerp t/m realisatie. Je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Je kunt eventueel met een klein advies beginnen en daarna besluiten om een uitgebreider voorstel te laten maken.

 

Huis

Wil je verbouwen en de ruimtes opnieuw indelen dan schets ik graag op verassende wijzen de verschillende mogelijkheden. Op inventieve wijze laat ik je zien wat je allemaal met de ruimte kunt doen.

Ik denk mee over verlichting, kleuren en materialen voor bijvoorbeeld de vloeren en wanden.

Kortom: samen gaan we op zoek we naar alle onderdelen die met het interieur te maken hebben. Soms kunnen simpele aanpassingen al een heel ander huis opleveren, en soms is het nodig om de sloophamer te hanteren.

zaak

Voor een horeca bedrijf is het interieur natuurlijk het eerste visitekaartje.

Een opvallend en goed doordacht horeca-interieur onderstreept het karakter en concept van het bedrijf.

Natuurlijk denk ik niet alleen mee over de de aankleding en uitstraling, maar ook routing en efficiëntie zijn een wezenlijk deel van een goed ontwerp. Met mijn jarenlange ervaring in de horeca kan ik je op de goede weg helpen.