Een idyllisch dorp midden in de ongerepte natuur

Restaurant ‘Het Doevehuis’ is al 25 jaar een begrip Kalenberg. Eigenaren Jacoline en Jurjen waren van mening dat het de hoogste tijd was om de enigszins gedateerde inrichting eens flink op de schop te nemen. In samenwerking met interieurontwerper Annebel Vierhout werd een compleet ontwerp uitgewerkt. De hele zaak is gestript van plafond tot vloer. Na veel gespreken en een uitgebreide 3D tekening ontstond geleidelijk aan het nieuwe interieur. Na een maandenlange verbouwing in samenwerking met Annebel, haar inzicht in ruimte en gevoel voor kleur (in combinatie met jarenlange ervaring in de horeca) voelt zij perfect aan wat de hedendaagse gast aanspreekt. Jacoline en Jurjen schonken haar het vertrouwen om gezamenlijk dit project aan te gaan. 

 

Quote - Jacoline: ‘Het is ongelofelijk om te zien hoe de sfeer in het restaurant is veranderd. Ik ben ervan van overtuigd dat we hiermee ook een nieuw publiek zullen aanspreken...’

 

Quote - Annebel: ‘Voor mij is dit de eerste grote opdracht van een horecabedrijf waarbij letterlijk alles is aangepakt. Het gaf heel veel voldoening om de tekening die ik heb gemaakt langzamerhand werkelijkheid te zien worden…'

Schermafbeelding 2017-03-16 om 11.07.24.png
3D tekening met kano.

3D tekening met kano.